Chemia żywności Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności Tom 3
Chemia żywności Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności Tom 3
- Wydawnictwo: WNT
- Rok wydania: 2009
- ISBN: 9788320436303
- Ilość stron: 248
- Format: 16.2x23.6cm
- Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
46,20 PLN
Opis: Chemia żywności Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności Tom 3
Charakterystyka odżywczych i zdrowotnych właściwości składników żywności
Chemiczne i biologiczne właściwości witamin
Odżywcze i funkcjonalne cechy masła
Omówienie alergenów występujących w surowcach i produktach żywnościowych
Szczegóły: Chemia żywności Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności Tom 3
Tytuł: Chemia żywności Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności Tom 3
Wydawnictwo: WNT
ISBN: 9788320436303
Języki: polski
Rok wydania: 2009
Ilość stron: 248
Format: 16.2x23.6cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.418 kg