Chemia żywności Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności Tom 3

Książka

Chemia żywności Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności Tom 3

  • Wydawnictwo: WNT
  • Rok wydania: 2009
  • ISBN: 9788320436303
  • Ilość stron: 248
  • Format: 16.2x23.6cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 46,20 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 46,20 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Chemia żywności Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności Tom 3

Charakterystyka odżywczych i zdrowotnych właściwości składników żywności
Chemiczne i biologiczne właściwości witamin
Odżywcze i funkcjonalne cechy masła
Omówienie alergenów występujących w surowcach i produktach żywnościowych


Szczegóły: Chemia żywności Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności Tom 3

Tytuł: Chemia żywności Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności Tom 3
Wydawnictwo: WNT
ISBN: 9788320436303
Języki: polski
Rok wydania: 2009
Ilość stron: 248
Format: 16.2x23.6cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.418 kg


Recenzje: Chemia żywności Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności Tom 3

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×