Smak gór
Ryszard Pawłowski
Smak gór 
                          Ryszard Pawłowski
- Wydawnictwo: Stapis
 - Rok wydania: 2010
 - ISBN: 978-83-89476-96-8
 - Ilość stron: 220
 - Format: 15.6x23.4cm
 - Oprawa: Miękka
 
                              Wysyłka: 
Niedostępna
                                                                                                    Niedostępna
                        Cena
                        31,40 PLN
                      
                                           
                    Opis: Smak gór - Ryszard Pawłowski
Książka porusza rzadko opisywaną ciekawą tematykę z pogranicza alpinizmu i wysokogórskiej komercji, relacji przewodnik klient. Reporterska formuła dobrze ujawnia relatywizm w postrzeganiu Gór.
SMAK GÓR to również subiektywne spojrzenie Pawłowskiego na góry, etykę i życie w ogóle.
Krzysztof Wielicki, himalaistaProducent:
WYDAWNICTWO STAPIS ANNA PISAREK
Floriana 2A
40288 Katowice (PL)
tel: 605963179
email: [email protected]
Szczegóły: Smak gór - Ryszard Pawłowski
Tytuł: Smak gór
Autor: Ryszard Pawłowski
Wydawnictwo: Stapis
Seria: LITERATURA GÓRSKA NA ŚWIECIE
Kod paskowy: 9788389476968
ISBN: 978-83-89476-96-8
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 220
Format: 15.6x23.4cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.44 kg



 
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  