Encyklopedia wypieków i pieczenia Wszystko o wypiekaniu pieczywa, ciast, ciasteczek i tortów
Encyklopedia wypieków i pieczenia
Wszystko o wypiekaniu pieczywa, ciast, ciasteczek i tortów
- Wydawnictwo: Rea
- Rok wydania: 2010
- ISBN: 9788375441611
- Ilość stron: 320
- Format: 17.5x24.5cm
- Oprawa: Twarda
Niedostępna
Opis: Encyklopedia wypieków i pieczenia
W Encyklopedii wypieków znaleźć można doskonałe przepisy na wszelkiego rodzaju wypieki.
Łatwe pieczywo na co dzień, chleby na zakwasie, chrupkie pieczywo, eleganckie bułeczki, tradycyjne drobne ciasteczka, ciasta ucierane, których nie powstydzi się żadna gospodyni, i okazałe torty sąsiadują z pełna smaku focaccią i puszystymi, amerykańskimi babeczkami.
Wszystkie przepisy podstawowe ilustrowane są przejrzystymi zdjęciami, krok po kroku wyjaśniającymi, jak postępować.
W książce umieszczone jest około 300 pięknych zdjęć.
Szczegóły: Encyklopedia wypieków i pieczenia
Tytuł: Encyklopedia wypieków i pieczenia
Podtytuł: Wszystko o wypiekaniu pieczywa, ciast, ciasteczek i tortów
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375441611
Tytuł oryginału: Rutiga bakboken
Język oryginału: szwedzki
Tłumacz: Jonsson Elżbieta
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 320
Format: 17.5x24.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.942 kg