Produkcja piekarsko ciastkarska Część 2 Podręcznik Technikum
Zygmunt Ambroziak
Produkcja piekarsko ciastkarska Część 2 Podręcznik
Technikum
Zygmunt Ambroziak
- Wydawnictwo: WSiP
- Rok wydania: 2007
- ISBN: 978-83-02-07155-3
- Ilość stron: 320
- Format: 16.5x23.5cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Produkcja piekarsko ciastkarska Część 2 Podręcznik - Zygmunt Ambroziak
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum oraz szkoły policealnej, zawód: technik technologii żywności, specjalizacja: produkcja piekarsko-ciastkarska.
Obejmuje zagadnienia z zakresu technologii i techniki produkcji pieczywa i wyrobów ciastkarskich, wiadomości o surowcach piekarskich, aparaturze oraz planowaniu i organizowaniu produkcji.
Aprobata: MEN 97/99
Szczegóły: Produkcja piekarsko ciastkarska Część 2 Podręcznik - Zygmunt Ambroziak
Tytuł: Produkcja piekarsko ciastkarska Część 2 Podręcznik
Podtytuł: Technikum
Autor: Zygmunt Ambroziak
Wydawnictwo: WSiP
Kod paskowy: 9788302071553
ISBN: 978-83-02-07155-3
Kategoria: Podręczniki
Technikum » Klasa 1
Technikum » Klasa 2
Technikum » Klasa 3
Technikum » Klasa 4
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2007
Ilość stron: 320
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.445 kg