Mikrobiologia żywności

,

Książka

Mikrobiologia żywności

,

  • Wydawnictwo: WSiP
  • Rok wydania: 2015
  • ISBN: 9788302071355
  • Ilość stron: 180
  • Format: 14.5x20.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 31,50 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 31,50 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Mikrobiologia żywności - Drewniak Emil, Drewniak Teresa

Książka jest przeznaczona dla uczniów II klasy technikum, zawód: technik technologii żywności, wszystkie specjalizacje, oraz dla uczniów I klasy szkoły zasadniczej, zawód: operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego.

Zawiera wiadomości z zakresu morfologii i fizjologii drobnoustrojów, wykorzystania ich w procesach technologicznych przemysłu spożywczego, metod badawczych, wpływu czynników środowiska na drobnoustroje. Podano w niej opis wyposażenia i zasad pracy w pracowni mikrobiologicznej, poruszono również mikrobiologiczne aspekty higieny w przemyśle spożywczym.


Szczegóły: Mikrobiologia żywności - Drewniak Emil, Drewniak Teresa

Tytuł: Mikrobiologia żywności
Autor: Drewniak Emil, Drewniak Teresa
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302071355
Kategoria: Podręczniki
Technikum » Klasa 1
Technikum » Klasa 2
Technikum » Klasa 3
Technikum » Klasa 4

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 180
Format: 14.5x20.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.201 kg


Recenzje: Mikrobiologia żywności - Drewniak Emil, Drewniak Teresa

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: