Domowa spiżarnia 120 najlepszych przepisów na przetwory
Domowa spiżarnia
120 najlepszych przepisów na przetwory
- Wydawnictwo: Olimp Media
- Rok wydania: 2010
- ISBN: 9788377070192
- Ilość stron: 128
- Format: 16.5x24.0cm
- Oprawa: Twarda
Niedostępna
Opis: Domowa spiżarnia
W Domowej spiżarni zostały zgromadzone receptury na marynowane, kiszone oraz pasteryzowane warzywa, owoce i grzyby, a także przepisy na sosy, przeciery oraz czatneje idealne jako dodatki do mięs i makaronów czy jako baza do zup.
Znalazły się tu również pomysły na kuszące konfitury, dżemy, powidła, galaretki oraz musy wyśmienite do wypieków, deserów czy świeżego pieczywa.
Ponadto w publikacji zamieszczono przepisy na nieco zapomniane kompoty, soki oraz syropy, które stanowią smaczne i zdecydowanie zdrowsze napoje od tych do nabycia w sklepach.
Zapewniamy, że samodzielnie przyrządzone śliwki w miodowej marynacie podane do pieczeni wzbudzą uznanie biesiadników zasiadających przy Waszym stole, a herbata z domową konfiturą z malin rozgrzeje każdego zmarzlucha!
Szczegóły: Domowa spiżarnia
Tytuł: Domowa spiżarnia
Podtytuł: 120 najlepszych przepisów na przetwory
Wydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377070192
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 128
Format: 16.5x24.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.41 kg