Gotowanie w kombiwarze i na parze

,

Książka

Gotowanie w kombiwarze i na parze

,

  • Wydawnictwo: Dragon
  • Rok wydania: 2010
  • ISBN: 9788361582717
  • Ilość stron: 144
  • Format: 17.0x24.5cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 34,95 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 34,95 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Gotowanie w kombiwarze i na parze - Drużbański Grzegorz, Drewniak Mirek

Zaczęliśmy dostrzegać zalety potraw z naturalnych składników o wysokich wartościach odżywczych.

Trudno je przyrządzić tradycyjnymi sposobami, dlatego warto bliżej poznać zalety gotowania na parze i w kombiwarze, dzięki którym możemy otrzymać lżejsze i zdrowsze wersje tradycyjnych dań.


Szczegóły: Gotowanie w kombiwarze i na parze - Drużbański Grzegorz, Drewniak Mirek

Tytuł: Gotowanie w kombiwarze i na parze
Autor: Drużbański Grzegorz, Drewniak Mirek
Wydawnictwo: Dragon
ISBN: 9788361582717
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 144
Format: 17.0x24.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.62 kg


Recenzje: Gotowanie w kombiwarze i na parze - Drużbański Grzegorz, Drewniak Mirek

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×