Gotowanie w kombiwarze i na parze
Drużbański Grzegorz, Drewniak Mirek
Gotowanie w kombiwarze i na parze
Drużbański Grzegorz, Drewniak Mirek
- Wydawnictwo: Dragon
- Rok wydania: 2010
- ISBN: 9788361582717
- Ilość stron: 144
- Format: 17.0x24.5cm
- Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
34,95 PLN
Opis: Gotowanie w kombiwarze i na parze - Drużbański Grzegorz, Drewniak Mirek
Zaczęliśmy dostrzegać zalety potraw z naturalnych składników o wysokich wartościach odżywczych.
Trudno je przyrządzić tradycyjnymi sposobami, dlatego warto bliżej poznać zalety gotowania na parze i w kombiwarze, dzięki którym możemy otrzymać lżejsze i zdrowsze wersje tradycyjnych dań.
Szczegóły: Gotowanie w kombiwarze i na parze - Drużbański Grzegorz, Drewniak Mirek
Tytuł: Gotowanie w kombiwarze i na parze
Autor: Drużbański Grzegorz, Drewniak Mirek
Wydawnictwo: Dragon
ISBN: 9788361582717
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 144
Format: 17.0x24.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.62 kg