Gotowanie na parze Mięso i ryby

Książka

Gotowanie na parze Mięso i ryby

  • Wydawnictwo: Dragon
  • Rok wydania: 2010
  • ISBN: 9788361582700
  • Ilość stron: 32
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 8,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 8,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Gotowanie na parze Mięso i ryby - Drewniak Mirek

Na przekór stereotypom o nudnych, pozbawionych smaku potrawach z pary obserwuje się rosnącą popularność tej techniki. I nie ma co się dziwić, ponieważ w porównaniu z tradycyjnymi sposobami umożliwia ona łatwe przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości.


Szczegóły: Gotowanie na parze Mięso i ryby - Drewniak Mirek

Tytuł: Gotowanie na parze Mięso i ryby
Autor: Drewniak Mirek
Wydawnictwo: Dragon
ISBN: 9788361582700
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 32
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.1 kg


Recenzje: Gotowanie na parze Mięso i ryby - Drewniak Mirek

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: