Gotowanie na parze Mięso i ryby
Drewniak Mirek
Gotowanie na parze Mięso i ryby
Drewniak Mirek
- Wydawnictwo: Dragon
- Rok wydania: 2010
- ISBN: 9788361582700
- Ilość stron: 32
- Format: 16.5x23.5cm
- Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
8,00 PLN
Opis: Gotowanie na parze Mięso i ryby - Drewniak Mirek
Na przekór stereotypom o nudnych, pozbawionych smaku potrawach z pary obserwuje się rosnącą popularność tej techniki. I nie ma co się dziwić, ponieważ w porównaniu z tradycyjnymi sposobami umożliwia ona łatwe przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości.
Szczegóły: Gotowanie na parze Mięso i ryby - Drewniak Mirek
Tytuł: Gotowanie na parze Mięso i ryby
Autor: Drewniak Mirek
Wydawnictwo: Dragon
ISBN: 9788361582700
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 32
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.1 kg