Pieczenie rolady kotlety i inne mięsne fantazje
Labuda Grzegorz
Pieczenie rolady kotlety i inne mięsne fantazje
Labuda Grzegorz
- Wydawnictwo: Olimp Media
- Rok wydania: 2010
- ISBN: 9788377070123
- Ilość stron: 128
- Format: 17.0x24.5cm
- Oprawa: Twarda
Niedostępna
Opis: Pieczenie rolady kotlety i inne mięsne fantazje - Labuda Grzegorz
W niniejszej publikacji znajdziesz przepisy na smakowite pieczenie, rolady, kotlety i inne specjały z różnych rodzajów mięsa - drobiu, wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, a także jagnięciny.
Są wśród nich dania odpowiednie na co dzień, których przyrządzenie nie wymaga ani dużo czasu, ani wielu składników - np. bitki wieprzowe z owocami leśnymi - oraz wykwintne potrawy, idealne na uroczyste okazje - np. medaliony cielęce ze szparagami i z szałwią.
Prezentowane receptury poleca renomowany szef kuchni Grzegorz Labuda, który prowadzi kuchnię oraz restaurację w ekskluzywnym hotelu Platinum Palace we Wrocławiu.
Szczegóły: Pieczenie rolady kotlety i inne mięsne fantazje - Labuda Grzegorz
Tytuł: Pieczenie rolady kotlety i inne mięsne fantazje
Autor: Labuda Grzegorz
Wydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377070123
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 128
Format: 17.0x24.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.41 kg