Grill czyli ruszt Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów

Książka

Grill czyli ruszt
Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów

  • Wydawnictwo: Rea
  • Rok wydania: 2010
  • ISBN: 9788375442489
  • Ilość stron: 56
  • Format: 19.0x24.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 9,90 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 9,90 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Grill czyli ruszt

Radość ze spotkania przy grillu w gronie rodziny czy przyjaciół będzie niewątpliwie większa, gdy współbiesiadnicy pochwalą nas za nowe, wspaniałe wrażenia smakowe. Żeby pikantne żeberka wieprzowe, kurczaki na ostro, wołowe steki z pieprzem oraz rybne kebaby wyszły znakomicie, odkryjemy przed Tobą tajemnice profesjonalistów.


Szczegóły: Grill czyli ruszt

Tytuł: Grill czyli ruszt
Podtytuł: Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375442489
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 56
Format: 19.0x24.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.18 kg


Recenzje: Grill czyli ruszt

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×