Grill czyli ruszt Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów
Grill czyli ruszt
Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów
- Wydawnictwo: Rea
- Rok wydania: 2010
- ISBN: 9788375442489
- Ilość stron: 56
- Format: 19.0x24.5cm
- Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
9,90 PLN
Opis: Grill czyli ruszt
Radość ze spotkania przy grillu w gronie rodziny czy przyjaciół będzie niewątpliwie większa, gdy współbiesiadnicy pochwalą nas za nowe, wspaniałe wrażenia smakowe. Żeby pikantne żeberka wieprzowe, kurczaki na ostro, wołowe steki z pieprzem oraz rybne kebaby wyszły znakomicie, odkryjemy przed Tobą tajemnice profesjonalistów.
Szczegóły: Grill czyli ruszt
Tytuł: Grill czyli ruszt
Podtytuł: Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375442489
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 56
Format: 19.0x24.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.18 kg