Łosoś i pstrąg Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów
Łosoś i pstrąg
Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów
- Wydawnictwo: Rea
- Rok wydania: 2010
- ISBN: 9788375442519
- Ilość stron: 56
- Format: 18.6x24.5cm
- Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
9,90 PLN
Opis: Łosoś i pstrąg
Tu znajdziesz przepisy na różne sposoby przygotowania dań z pstrąga i łososia oraz jego odmian: semgi, nerki, gorbuszy czy kety. Nigdy się nie znudzi ryba wędzona, smażona, pieczona, w sałatce, w paście, faszerowana...
Tak przygotowane dania z ryb zapewnią Ci wiele przyjemności przy jedzeniu i uznanie Twoich gości.
Szczegóły: Łosoś i pstrąg
Tytuł: Łosoś i pstrąg
Podtytuł: Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375442519
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 56
Format: 18.6x24.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.18 kg