Łosoś i pstrąg Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów

Książka

Łosoś i pstrąg
Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów

  • Wydawnictwo: Rea
  • Rok wydania: 2010
  • ISBN: 9788375442519
  • Ilość stron: 56
  • Format: 18.6x24.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 9,90 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 9,90 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Łosoś i pstrąg

Tu znajdziesz przepisy na różne sposoby przygotowania dań z pstrąga i łososia oraz jego odmian: semgi, nerki, gorbuszy czy kety. Nigdy się nie znudzi ryba wędzona, smażona, pieczona, w sałatce, w paście, faszerowana...

Tak przygotowane dania z ryb zapewnią Ci wiele przyjemności przy jedzeniu i uznanie Twoich gości.


Szczegóły: Łosoś i pstrąg

Tytuł: Łosoś i pstrąg
Podtytuł: Przygotowanie i podawanie - porady profesjonalistów
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375442519
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 56
Format: 18.6x24.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.18 kg


Recenzje: Łosoś i pstrąg

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: