Kuchnia rycerska i sarmacka

Książka

Kuchnia rycerska i sarmacka

  • Wydawnictwo: Olimp Media
  • Rok wydania: 2010
  • ISBN: 9788377070215
  • Ilość stron: 368
  • Format: 17.0x25.0cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 52,40 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 52,40 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Kuchnia rycerska i sarmacka

W niniejszej publikacji znalazły się receptury na goszczące na szlacheckich i magnackich stołach specjały - polewki piwne, rozmaite pieczenie oraz ryby, jadane nie tylko w dni postne.

Wśród kulinarnych propozycji nie mogło oczywiście zabraknąć przepisów na wypieki i desery, choć trzeba przyznać, że rceptur staropolskich słodkości był zdecydowanie skromniejszy niż w dzisiejszych czasach.


Szczegóły: Kuchnia rycerska i sarmacka

Tytuł: Kuchnia rycerska i sarmacka
Wydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377070215
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 368
Format: 17.0x25.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.82 kg


Recenzje: Kuchnia rycerska i sarmacka

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×