Kuchnia rycerska i sarmacka
Kuchnia rycerska i sarmacka
- Wydawnictwo: Olimp Media
- Rok wydania: 2010
- ISBN: 9788377070215
- Ilość stron: 368
- Format: 17.0x25.0cm
- Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
52,40 PLN
Opis: Kuchnia rycerska i sarmacka
W niniejszej publikacji znalazły się receptury na goszczące na szlacheckich i magnackich stołach specjały - polewki piwne, rozmaite pieczenie oraz ryby, jadane nie tylko w dni postne.
Wśród kulinarnych propozycji nie mogło oczywiście zabraknąć przepisów na wypieki i desery, choć trzeba przyznać, że rceptur staropolskich słodkości był zdecydowanie skromniejszy niż w dzisiejszych czasach.
Szczegóły: Kuchnia rycerska i sarmacka
Tytuł: Kuchnia rycerska i sarmacka
Wydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377070215
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 368
Format: 17.0x25.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.82 kg