Domowe wędzenie żywności
Anderson Warren R.
Domowe wędzenie żywności
Anderson Warren R.
- Wydawnictwo: Wydawnictwo RM
- Rok wydania: 2010
- ISBN: 9788372438430
- Ilość stron: 320
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Domowe wędzenie żywności - Anderson Warren R.
Oto niezwykły wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu żywności w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, pastrami, kiełbas, drobiu, dziczyzny, wędzonych serów, orzechów, krewetek i wielu innych pyszności. Wszystkie da się uwędzić w domu dzięki prostemu wyposażeniu, które można kupić lub zbudować samodzielnie.
Z książki dowiesz się, jak budować przydomową wędzarnię. Poznasz tajniki wędzenia na zimno i gorąco. Autor poradnika doradza, jak przygotowywać marynaty i peklować. Dzięki szczegółowym instrukcjom zawartym w książce możesz przygotowywać wspaniałe przysmaki, za każdym razem osiągając wyśmienite rezultaty kulinarne.
Szczegóły: Domowe wędzenie żywności - Anderson Warren R.
Tytuł: Domowe wędzenie żywności
Autor: Anderson Warren R.
Wydawnictwo: Wydawnictwo RM
ISBN: 9788372438430
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 320
Oprawa: Miękka