Domowe wędzenie żywności

Książka

Domowe wędzenie żywności

  • Wydawnictwo: Wydawnictwo RM
  • Rok wydania: 2010
  • ISBN: 9788372438430
  • Ilość stron: 320
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 39,90 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 39,90 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Domowe wędzenie żywności - Anderson Warren R.

Oto niezwykły wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu żywności w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, pastrami, kiełbas, drobiu, dziczyzny, wędzonych serów, orzechów, krewetek i wielu innych pyszności. Wszystkie da się uwędzić w domu dzięki prostemu wyposażeniu, które można kupić lub zbudować samodzielnie.
Z książki dowiesz się, jak budować przydomową wędzarnię. Poznasz tajniki wędzenia na zimno i gorąco. Autor poradnika doradza, jak przygotowywać marynaty i peklować. Dzięki szczegółowym instrukcjom zawartym w książce możesz przygotowywać wspaniałe przysmaki, za każdym razem osiągając wyśmienite rezultaty kulinarne.


Szczegóły: Domowe wędzenie żywności - Anderson Warren R.

Tytuł: Domowe wędzenie żywności
Autor: Anderson Warren R.
Wydawnictwo: Wydawnictwo RM
ISBN: 9788372438430
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 320
Oprawa: Miękka


Recenzje: Domowe wędzenie żywności - Anderson Warren R.

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Inne pozycje tego autora: Anderson Warren R. (1)