Dekorowanie potraw Danie ładnie podane bardziej smakuje.
Bangert Elisabeth
Dekorowanie potraw
Danie ładnie podane bardziej smakuje.
Bangert Elisabeth
- Wydawnictwo: KDC Klub dla Ciebie
- Rok wydania: 2010
- ISBN: 9788325802424
- Ilość stron: 88
- Oprawa: Twarda
Niedostępna
Opis: Dekorowanie potraw - Bangert Elisabeth
Desery, lody, alkohole chociaż nic nie stoi na przeszkodzie, żeby podawać je w plastikowych lub glinianych naczyniach, wiadomo, że dopiero postawienie ich na stole w połyskującym szkle będzie odpowiednią oprawą. Dlaczego w takim razie nie serwować w szklanych naczyniach zup, sałatek, dań głównych i placków Niebanalny sposób podania może zamienić tradycyjne potrawy w specjały niczym z hollywoodzkiego bankietu nawet nie wyobrażasz sobie, jak wykwintnie może wyglądać zupa pomidorowa, sałatka kiełbasiana albo gulasz wieprzowy! W książce zamieszczono ponad 50 przepisów, a także praktyczne porady na temat serwowania potraw w szklanych naczyniach. Dzięki niej zaskoczysz gości zarówno wyszukanymi specjałami (mleko o smaku marchwi i curry lub zupa szparagowa z krewetkami), jak i najzwyklejszymi parówkami z frytkami !
Szczegóły: Dekorowanie potraw - Bangert Elisabeth
Tytuł: Dekorowanie potraw
Podtytuł: Danie ładnie podane bardziej smakuje.
Autor: Bangert Elisabeth
Wydawnictwo: KDC Klub dla Ciebie
ISBN: 9788325802424
Tytuł oryginału: Alles im Glas
Język oryginału: niemiecki
Tłumacz: Dutkiewicz Mieczysław
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 88
Oprawa: Twarda
Waga: 0.53 kg