Domowe sery masło i jogurt we współczesnej kuchni
Prokopczuk Zbigniew
Domowe sery masło i jogurt we współczesnej kuchni
Prokopczuk Zbigniew
- Wydawnictwo: Olimp Media
- Rok wydania: 2011
- ISBN: 9788377070437
- Ilość stron: 144
- Format: 14.5x20.5cm
- Oprawa: Twarda
Niedostępna
Opis: Domowe sery masło i jogurt we współczesnej kuchni - Prokopczuk Zbigniew
Przekonaj się, że domowy wyrób nabiału może stać się pasjonującym hobby !
W niniejszej książce znajdziesz receptury nie tylko na wyborne sery miękkie (np. mozarellę czy ricottę), ale także na smakowite sery twarde i półtwarde (np. goudę czy parmezan) oraz na masło i napoje mleczne.
Wszystkie specjały niewątpliwie zachwycą smakiem domowników oraz gości.
Dzięki tej publikacji wyrabianie serów, masła czy kefiru stanie się naprawdę proste, nawet dla osób niemających doświadczenia w tej dziedzinie.
Szczegóły: Domowe sery masło i jogurt we współczesnej kuchni - Prokopczuk Zbigniew
Tytuł: Domowe sery masło i jogurt we współczesnej kuchni
Autor: Prokopczuk Zbigniew
Wydawnictwo: Olimp Media
Seria: POLSKIE TRADYCJE KULINARNE
ISBN: 9788377070437
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 144
Format: 14.5x20.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.25 kg