Domowe sery masło i jogurt we współczesnej kuchni

Książka

Domowe sery masło i jogurt we współczesnej kuchni

  • Wydawnictwo: Olimp Media
  • Rok wydania: 2011
  • ISBN: 9788377070437
  • Ilość stron: 144
  • Format: 14.5x20.5cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 29,90 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 29,90 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Domowe sery masło i jogurt we współczesnej kuchni - Prokopczuk Zbigniew

Przekonaj się, że domowy wyrób nabiału może stać się pasjonującym hobby !

W niniejszej książce znajdziesz receptury nie tylko na wyborne sery miękkie (np. mozarellę czy ricottę), ale także na smakowite sery twarde i półtwarde (np. goudę czy parmezan) oraz na masło i napoje mleczne.

Wszystkie specjały niewątpliwie zachwycą smakiem domowników oraz gości.

Dzięki tej publikacji wyrabianie serów, masła czy kefiru stanie się naprawdę proste, nawet dla osób niemających doświadczenia w tej dziedzinie.


Szczegóły: Domowe sery masło i jogurt we współczesnej kuchni - Prokopczuk Zbigniew

Tytuł: Domowe sery masło i jogurt we współczesnej kuchni
Autor: Prokopczuk Zbigniew
Wydawnictwo: Olimp Media
Seria: POLSKIE TRADYCJE KULINARNE
ISBN: 9788377070437
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 144
Format: 14.5x20.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.25 kg


Recenzje: Domowe sery masło i jogurt we współczesnej kuchni - Prokopczuk Zbigniew

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×