Warzywa faszerowane i zapiekane Sprawdzone przepisy na dania pełne witamin

Książka

Warzywa faszerowane i zapiekane
Sprawdzone przepisy na dania pełne witamin

  • Wydawnictwo: Olimp Media
  • Rok wydania: 2011
  • ISBN: 9788377070468
  • Ilość stron: 144
  • Format: 17.0x24.5cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 10,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 10,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Warzywa faszerowane i zapiekane

W niniejszej publikacji zebraliśmy przepisy na pełne witamin i błonnika dania z warzyw. Tych najczęściej spożywanych takich jak ziemniaki, kalafior, papryka czy pomidor oraz tych mniej popularnych takich jak dynia, bakłażan czy cykoria.



Znajdziesz tu receptury na warzywa nadziewane na zimno i na gorąco np. biedronki z pomidorów czy papryki faszerowane bryndzą.

Ponadto prezentujemy przepisy na warzywne zapiekanki i warzywa z rusztu oraz całą gamę pomysłów na gołąbki z kapusty białej, modrej czy liści winorośli lub szpinaku, wypełnione rozmaitymi farszami.

Obok szybkich i prostych dań np. brukselki zapiekanej w sosie serowym czy łódeczek z selera naciowego z kremem ziołowym proponujemy bardziej wykwintne specjały np. roladę z pora i cielęciny czy gwiazdę z cykorii.


Szczegóły: Warzywa faszerowane i zapiekane

Tytuł: Warzywa faszerowane i zapiekane
Podtytuł: Sprawdzone przepisy na dania pełne witamin
Wydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377070468
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 144
Format: 17.0x24.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.348 kg


Recenzje: Warzywa faszerowane i zapiekane

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×