Warzywa faszerowane i zapiekane Sprawdzone przepisy na dania pełne witamin
Warzywa faszerowane i zapiekane
Sprawdzone przepisy na dania pełne witamin
- Wydawnictwo: Olimp Media
- Rok wydania: 2011
- ISBN: 9788377070468
- Ilość stron: 144
- Format: 17.0x24.5cm
- Oprawa: Twarda
Niedostępna
Opis: Warzywa faszerowane i zapiekane
W niniejszej publikacji zebraliśmy przepisy na pełne witamin i błonnika dania z warzyw. Tych najczęściej spożywanych takich jak ziemniaki, kalafior, papryka czy pomidor oraz tych mniej popularnych takich jak dynia, bakłażan czy cykoria.
Znajdziesz tu receptury na warzywa nadziewane na zimno i na gorąco np. biedronki z pomidorów czy papryki faszerowane bryndzą.
Ponadto prezentujemy przepisy na warzywne zapiekanki i warzywa z rusztu oraz całą gamę pomysłów na gołąbki z kapusty białej, modrej czy liści winorośli lub szpinaku, wypełnione rozmaitymi farszami.
Obok szybkich i prostych dań np. brukselki zapiekanej w sosie serowym czy łódeczek z selera naciowego z kremem ziołowym proponujemy bardziej wykwintne specjały np. roladę z pora i cielęciny czy gwiazdę z cykorii.
Szczegóły: Warzywa faszerowane i zapiekane
Tytuł: Warzywa faszerowane i zapiekane
Podtytuł: Sprawdzone przepisy na dania pełne witamin
Wydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377070468
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 144
Format: 17.0x24.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.348 kg