Płetwa rekina i syczuański pieprz Słodko-kwaśny pamiętnik kulinarny z Chin

Książka

Płetwa rekina i syczuański pieprz
Słodko-kwaśny pamiętnik kulinarny z Chin

  • Wydawnictwo: Świat Książki
  • Rok wydania: 2011
  • ISBN: 9788324723775
  • Ilość stron: 352
  • Format: 14.5x20.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 14,99 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 14,99 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Płetwa rekina i syczuański pieprz - Dunlop Fuchsia

Niezwykłe połączenie książki kulinarnej, podróżniczej i obyczajowej. Autorka, miłośniczka i znawczyni kuchni chińskiej, uchodzi za prawdziwego eksperta w tej dziedzinie. Mnóstwo barwnych anegdot, ciekawostek i przepisy: od popularnych makaronów z wieprzowiną i frutti di mare po... pieczonego węża. Jak pisze autorka: to także opowieść o młodej Brytyjce, która wyjechała do Chin i jadła wszystko, niekiedy z zaskakującymi konsekwencjami...


Szczegóły: Płetwa rekina i syczuański pieprz - Dunlop Fuchsia

Tytuł: Płetwa rekina i syczuański pieprz
Podtytuł: Słodko-kwaśny pamiętnik kulinarny z Chin
Autor: Dunlop Fuchsia
Wydawnictwo: Świat Książki
ISBN: 9788324723775
Tytuł oryginału: SHARK'S FIN AND SICHUAN PEPPER
Język oryginału: angielski
Tłumacz: Hryniewska Joanna
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 352
Format: 14.5x20.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.39 kg


Recenzje: Płetwa rekina i syczuański pieprz - Dunlop Fuchsia

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: