Tradycyjne potrawy świąteczne Wielkanoc
Zacharczuk Jaga
Tradycyjne potrawy świąteczne Wielkanoc
Zacharczuk Jaga
- Wydawnictwo: Weltbild
- Rok wydania: 2011
- ISBN: 9788325803780
- Ilość stron: 80
- Format: 21.5x28.5cm
- Oprawa: Twarda
Niedostępna
Opis: Tradycyjne potrawy świąteczne Wielkanoc - Zacharczuk Jaga
W okresie świąt rezygnujemy z kulinarnych eksperymentów na rzecz tradycji, która smakuje najlepiej. Przepisy odziedziczone po babci, dziadku i rodzicach sprawdzają się wyśmienicie. Jaga Zacharczuk wie to od dawna. Owocem jej przywiązania do kulinarnej klasyki jest książka pełna przepisów na jajka, kurczaki, masła, mazurki, pasztety, pieczenie, sałatki, żury i słodycze. Autorka ma nadzieję, że te receptury wzbogacą rodzinne tradycje czytelników. Opowiada o przygotowaniach do świąt i daje nam proste, bardzo przydatne rady. Co zrobić, by skorupka dobrze odchodziła od jajka, sernik nie pękał i nie opadał Jak samodzielnie zrobić najtańszą na świecie formę do paschy W jaki sposób uratować obeschnięty chrzan i zrobić kolorowy lukier Czytaj, oglądaj fantastyczne zdjęcia i planuj świąteczne menu!
Szczegóły: Tradycyjne potrawy świąteczne Wielkanoc - Zacharczuk Jaga
Tytuł: Tradycyjne potrawy świąteczne Wielkanoc
Autor: Zacharczuk Jaga
Wydawnictwo: Weltbild
ISBN: 9788325803780
Język oryginału: polski
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 80
Format: 21.5x28.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.54 kg