Encyklopedia polskiej sztuki kulinarnej 2400 przepisów

Książka

Encyklopedia polskiej sztuki kulinarnej
2400 przepisów

  • Wydawnictwo: Rea
  • Rok wydania: 2011
  • ISBN: 9788375443400
  • Ilość stron: 1064
  • Format: 17.0x24.5cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 49,90 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 49,90 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Encyklopedia polskiej sztuki kulinarnej - Szymanderska Hanna

Unikalny zbiór 2400 typowo polskich przepisów, których nie może zabraknąć w nowoczesnej kuchni. Oprócz znanych receptur na polski rosół, czy kotlety schabowe, są wśród nich takie zapomniane specjały jak potrawy z raków i nalewki.

Encyklopedia stanowi kompendium wiedzy o polskiej kuchni: dawnej, współczesnej i kresowej.

Zawarto w niej terminologię używaną w kuchni polskiej, ujętą w dziale Abecadło kulinarne, czyli od auszpiku do zasmażki.


Szczegóły: Encyklopedia polskiej sztuki kulinarnej - Szymanderska Hanna

Tytuł: Encyklopedia polskiej sztuki kulinarnej
Podtytuł: 2400 przepisów
Autor: Szymanderska Hanna
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375443400
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 1064
Format: 17.0x24.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 1.52 kg


Recenzje: Encyklopedia polskiej sztuki kulinarnej - Szymanderska Hanna

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: