Grzyby duszone, smażone, pieczone i wiele innych

Książka

Grzyby duszone, smażone, pieczone i wiele innych

  • Wydawnictwo: Multico
  • Rok wydania: 2011
  • ISBN: 9788370738686
  • Ilość stron: 112
  • Format: 24.5x22.5cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 42,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 42,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Grzyby duszone, smażone, pieczone i wiele innych - Szymanderska Hanna

Wszystko, co każdy smakosz powinien wiedzieć o tradycyjnej kuchni polskiej.



W serii Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej prezentujemy najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre świetnie znane, inne nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa.



Grzyby to szósty tom piętnastotomowej serii.

Dowiesz się z niego m.in.:

* jakie grzyby nie nadają się do suszenia,

* dlaczego smardze trzeba sparzyć przed przygotowaniem,

* czym faszerować grzyby,

* jak robi się salceson z grzybów, kiełbaski z opieniek oraz wiele innych dań, którymi zaskoczysz gości.


Szczegóły: Grzyby duszone, smażone, pieczone i wiele innych - Szymanderska Hanna

Tytuł: Grzyby duszone, smażone, pieczone i wiele innych
Autor: Szymanderska Hanna
Wydawnictwo: Multico
Seria: KANON TRADYCYJNEJ KUCHNI POLSKIEJ
ISBN: 9788370738686
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 112
Format: 24.5x22.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.73 kg


Recenzje: Grzyby duszone, smażone, pieczone i wiele innych - Szymanderska Hanna

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: