Grzyby duszone, smażone, pieczone i wiele innych
Szymanderska Hanna
Grzyby duszone, smażone, pieczone i wiele innych
Szymanderska Hanna
- Wydawnictwo: Multico
- Rok wydania: 2011
- ISBN: 9788370738686
- Ilość stron: 112
- Format: 24.5x22.5cm
- Oprawa: Twarda
Niedostępna
Opis: Grzyby duszone, smażone, pieczone i wiele innych - Szymanderska Hanna
Wszystko, co każdy smakosz powinien wiedzieć o tradycyjnej kuchni polskiej.
W serii Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej prezentujemy najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre świetnie znane, inne nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa.
Grzyby to szósty tom piętnastotomowej serii.
Dowiesz się z niego m.in.:
* jakie grzyby nie nadają się do suszenia,
* dlaczego smardze trzeba sparzyć przed przygotowaniem,
* czym faszerować grzyby,
* jak robi się salceson z grzybów, kiełbaski z opieniek oraz wiele innych dań, którymi zaskoczysz gości.
Szczegóły: Grzyby duszone, smażone, pieczone i wiele innych - Szymanderska Hanna
Tytuł: Grzyby duszone, smażone, pieczone i wiele innych
Autor: Szymanderska Hanna
Wydawnictwo: Multico
Seria: Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej
ISBN: 9788370738686
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 112
Format: 24.5x22.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.73 kg