Mięso czyli dania z wołowiny, cielęciny, wieprzowiny, baraniny i królika

Książka

Mięso czyli dania z wołowiny, cielęciny, wieprzowiny, baraniny i królika

  • Wydawnictwo: Multico
  • Rok wydania: 2011
  • ISBN: 9788370738709
  • Ilość stron: 124
  • Format: 24.5x22.5cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 42,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 42,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Mięso czyli dania z wołowiny, cielęciny, wieprzowiny, baraniny i królika - Szymanderska Hanna

Wszystko, co każdy smakosz powinien wiedzieć o tradycyjnej kuchni polskiej.

W serii Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej prezentujemy najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre świetnie znane, inne nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa.



Mięso to siódmy tom piętnastotomowej serii.

Dowiesz się z niego m.in.:

* jak przygotować podroby, aby były delikatne i smaczne,

* skąd się wzięła moda na sztufady z wołowiny,

* czym się różnią filety od kotletów,

* jakie mięso jest najlepsze na pieczeń,

* jak prawidłowo przygotować sznycle wiedeńskie oraz wiele innych dań.


Szczegóły: Mięso czyli dania z wołowiny, cielęciny, wieprzowiny, baraniny i królika - Szymanderska Hanna

Tytuł: Mięso czyli dania z wołowiny, cielęciny, wieprzowiny, baraniny i królika
Autor: Szymanderska Hanna
Wydawnictwo: Multico
Seria: KANON TRADYCYJNEJ KUCHNI POLSKIEJ
ISBN: 9788370738709
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 124
Format: 24.5x22.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.78 kg


Recenzje: Mięso czyli dania z wołowiny, cielęciny, wieprzowiny, baraniny i królika - Szymanderska Hanna

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: