Dziczyzna najlepsze dania z zająca, dzika, sarny, jelenia, daniela i dzikiego ptactwa

Książka

Dziczyzna
najlepsze dania z zająca, dzika, sarny, jelenia, daniela i dzikiego ptactwa

  • Wydawnictwo: Multico
  • Rok wydania: 2011
  • ISBN: 9788370738723
  • Ilość stron: 124
  • Format: 24.5x22.5cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 42,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 42,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Dziczyzna - Szymanderska Hanna

Wszystko, co każdy smakosz powinien wiedzieć o tradycyjnej kuchni polskiej.

W serii Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej prezentujemy najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre świetnie znane, inne nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa.



Dziczyzna to dziewiąty tom piętnastotomowej serii.

Dowiesz się z niego m.in.:

* które marynaty są najlepsze do zwierzyny i dzikiego ptactwa,

* jak przygotować pieczeń z zająca, aby wyszła soczysta i smaczna,

* ile czasu powinno kruszeć mięso dzika przed przygotowaniem,

* w jakich miesiącach sarnina jest najsmaczniejsza,

* dlaczego przepiórki najczęściej piecze się w liściach winogron.


Szczegóły: Dziczyzna - Szymanderska Hanna

Tytuł: Dziczyzna
Podtytuł: najlepsze dania z zająca, dzika, sarny, jelenia, daniela i dzikiego ptactwa
Autor: Szymanderska Hanna
Wydawnictwo: Multico
Seria: KANON TRADYCYJNEJ KUCHNI POLSKIEJ
ISBN: 9788370738723
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 124
Format: 24.5x22.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.77 kg


Recenzje: Dziczyzna - Szymanderska Hanna

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×