Grill Przysmaki przyrządzanie na ruszcie, na ogniu, w wędzarni
Paweł Jurewicz Perszin, Konstantin Jewgieniewicz Poljetajew
Grill Przysmaki przyrządzanie
na ruszcie, na ogniu, w wędzarni
Paweł Jurewicz Perszin, Konstantin Jewgieniewicz Poljetajew
- Wydawnictwo: Rea
- Rok wydania: 2011
- ISBN: 9788375443417
- Ilość stron: 208
- Format: 23.0x30.5cm
- Oprawa: Twarda
Jutro (piątek 2024-11-22)*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Opis: Grill Przysmaki przyrządzanie - Paweł Jurewicz Perszin, Konstantin Jewgieniewicz Poljetajew
Książka podpowie Ci:
- jak wybierać ruszty i inne urządzenia, przedstawiając wszystkie zalety i wady każdego z nich
- jak wybierać przyprawy i produkty
- jakiego użyć drewna, węgla drzewnego oraz jakich środków do rozpalania ognia, bo przecież od paliwa wiele zależy.
Dowiesz się też jak rozpalać ogień, nadziewać mięso na szpikulce, jak sprawdzić, czy jest już gotowe itp.
300 przepisów + 1000 przydatnych rad
Szczegóły: Grill Przysmaki przyrządzanie - Paweł Jurewicz Perszin, Konstantin Jewgieniewicz Poljetajew
Tytuł: Grill Przysmaki przyrządzanie
Podtytuł: na ruszcie, na ogniu, w wędzarni
Autor: Paweł Jurewicz Perszin, Konstantin Jewgieniewicz Poljetajew
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375443417
Język oryginału: rosyjski
Tłumacz: Czarkowska Iwona
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 208
Format: 23.0x30.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 1.24 kg