Grill Przysmaki przyrządzanie na ruszcie, na ogniu, w wędzarni

,

Książka

Grill Przysmaki przyrządzanie
na ruszcie, na ogniu, w wędzarni

,

  • Wydawnictwo: Rea
  • Rok wydania: 2011
  • ISBN: 9788375443417
  • Ilość stron: 208
  • Format: 23.0x30.5cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Jutro (poniedziałek 2024-12-23)*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 49,90 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 49,90 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Grill Przysmaki przyrządzanie - Paweł Jurewicz Perszin, Konstantin Jewgieniewicz Poljetajew

Książka podpowie Ci:

- jak wybierać ruszty i inne urządzenia, przedstawiając wszystkie zalety i wady każdego z nich

- jak wybierać przyprawy i produkty

- jakiego użyć drewna, węgla drzewnego oraz jakich środków do rozpalania ognia, bo przecież od paliwa wiele zależy.

Dowiesz się też jak rozpalać ogień, nadziewać mięso na szpikulce, jak sprawdzić, czy jest już gotowe itp.



300 przepisów + 1000 przydatnych rad


Szczegóły: Grill Przysmaki przyrządzanie - Paweł Jurewicz Perszin, Konstantin Jewgieniewicz Poljetajew

Tytuł: Grill Przysmaki przyrządzanie
Podtytuł: na ruszcie, na ogniu, w wędzarni
Autor: Paweł Jurewicz Perszin, Konstantin Jewgieniewicz Poljetajew
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375443417
Język oryginału: rosyjski
Tłumacz: Czarkowska Iwona
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 208
Format: 23.0x30.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 1.24 kg


Recenzje: Grill Przysmaki przyrządzanie - Paweł Jurewicz Perszin, Konstantin Jewgieniewicz Poljetajew

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:

Inne pozycje tego autora: Paweł Jurewicz Perszin, Konstantin Jewgieniewicz Poljetajew (1)