Gotowanie w kombiwarze i parowarze
Georg Ferencsin
Gotowanie w kombiwarze i parowarze
Georg Ferencsin
- Wydawnictwo: RM
- Rok wydania: 2013
- ISBN: 9788372439253
- Ilość stron: 96
- Format: 22.0x24.0cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Gotowanie w kombiwarze i parowarze - Georg Ferencsin
Delikatne i zdrowe gotowanie na parze
W książce pokazano, w jaki sposób za pomocą jednego urządzenia, parowaru lub kombiwaru, które zdobywają swoje miejsce we współczesnej kuchni, zdrowo i szybko przygotować pełnowartościowy posiłek. Zawiera liczne przepisy, dzięki którym można przygotować mnóstwo potraw. Wszystkie niewielkim nakładem pracy i bez szczególnych umiejętności kulinarnych, co dowodzi, jak bardzo wszechstronna jest ta metoda gotowania.
W książce znajdziemy m.in.: informacje o zasadach użytkowania parowaru i kombiwaru, podstawy wiedzy o gotowaniu za pomocą pary wodnej i/lub gorącego powietrza, wiele wyjątkowych i wypróbowanych przepisów (także wykonywanych metodą obróbki w niskiej temperaturze).
Zaproponowane w książce przepisy są praktyczne ? opisane w taki sposób, by można je było zrealizować we wszystkich powszechnie używanych na rynku urządzeniach. Dodatkowo podane są porady żywieniowe dietetyka oraz wskazówki i porady kucharza profesjonalisty.
Dzięki tej książce przygotujesz pełnowartościowe i kompletne menu nawet dla dużej liczby gości lub domowników. Szybko i bez stresu zabłyśniesz przygotowaniem nowego dania - począwszy od wyrafinowanych przekąsek, przez delikatne zupy, pyszne sałatki, smakowite ryby i potrawy mięsne, po słodkie desery.
Szczegóły: Gotowanie w kombiwarze i parowarze - Georg Ferencsin
Tytuł: Gotowanie w kombiwarze i parowarze
Autor: Georg Ferencsin
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788372439253
Tłumacz: Kozłowski Tomasz
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 96
Format: 22.0x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.372 kg