Kuchnia polska regionalna

Książka

Kuchnia polska regionalna

  • Wydawnictwo: Stopka
  • Rok wydania: 2011
  • ISBN: 9788385734888
  • Ilość stron: 528
  • Format: 14.5x20.5cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 54,90 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 54,90 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Kuchnia polska regionalna

Dla odkrywców niepospolitych smaków.
Jak pożenić w jednym rondlu kuchnię ogólnopolską i regionalną? Czy babkę ziemniaczaną można zjeść na słodko? Co wyjdzie z połączenia maku i kaszy? Czym są hałuszki? I, u diaska, co zrobić z gotowaną sałatą, która nieszczęśliwie trafiła do garnka?

Polska kuchnia regionalna jest wznowieniem bestselleru, który rozszedł się liczbie pół miliona egzemplarzy. Prezentowana edycja jest jeszcze ciekawsza. Gromadzi grubo ponad tysiąc pieczołowicie dobranych, różnorodnych i przede wszystkim sprawdzonych przepisów, którymi podzieliły się gospodynie z całego kraju. Książka zdradza specyfikę nie tylko lokalnych specjałów. Wzbogacają ją zabawne ilustracje Natalii Kulki, które przynoszą nowe inspiracje i pomysły. Na końcu znajduje się poręczny przelicznik miar i wag. A to wszystko w jednym tomie!


Szczegóły: Kuchnia polska regionalna

Tytuł: Kuchnia polska regionalna
Wydawnictwo: Stopka
ISBN: 9788385734888
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 528
Format: 14.5x20.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.89 kg


Recenzje: Kuchnia polska regionalna

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: