Podstawy żywienia człowieka Podstawy żywienia i higieny Poradnik metodyczny technikum zawodowe
Skalski Cezary
Podstawy żywienia człowieka Podstawy żywienia i higieny Poradnik metodyczny
technikum zawodowe
Skalski Cezary
- Wydawnictwo: Rea
- Rok wydania: 2010
- ISBN: 9788375442618
- Ilość stron: 108
- Format: 16.5x23.5cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Podstawy żywienia człowieka Podstawy żywienia i higieny Poradnik metodyczny - Skalski Cezary
Poradnik metodyczny dla nauczycieli uczących w zawodzie kucharz i technik żywienia i gospodarstwa domowego.
Poradnik ten ściśle skorelowany z podstawą programową oraz programem nauczania stanowi zbiór niezbędnych dla nauczyciela informacji i pomocy metodycznych ułatwiających realizację treści przewidzianych w programie nauczania.
Szczegóły: Podstawy żywienia człowieka Podstawy żywienia i higieny Poradnik metodyczny - Skalski Cezary
Tytuł: Podstawy żywienia człowieka Podstawy żywienia i higieny Poradnik metodyczny
Podtytuł: technikum zawodowe
Autor: Skalski Cezary
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375442618
Kategoria: Podręczniki
Liceum » Klasa 1
Liceum » Klasa 2
Liceum » Klasa 3
Technikum » Klasa 1
Technikum » Klasa 2
Technikum » Klasa 3
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 108
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.19 kg