Podstawy żywienia człowieka Podstawy żywienia i higieny Poradnik metodyczny technikum zawodowe

Książka

Podstawy żywienia człowieka Podstawy żywienia i higieny Poradnik metodyczny
technikum zawodowe

  • Wydawnictwo: Rea
  • Rok wydania: 2010
  • ISBN: 9788375442618
  • Ilość stron: 108
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 15,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 15,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Podstawy żywienia człowieka Podstawy żywienia i higieny Poradnik metodyczny - Skalski Cezary

Poradnik metodyczny dla nauczycieli uczących w zawodzie kucharz i technik żywienia i gospodarstwa domowego.

Poradnik ten ściśle skorelowany z podstawą programową oraz programem nauczania stanowi zbiór niezbędnych dla nauczyciela informacji i pomocy metodycznych ułatwiających realizację treści przewidzianych w programie nauczania.


Szczegóły: Podstawy żywienia człowieka Podstawy żywienia i higieny Poradnik metodyczny - Skalski Cezary

Tytuł: Podstawy żywienia człowieka Podstawy żywienia i higieny Poradnik metodyczny
Podtytuł: technikum zawodowe
Autor: Skalski Cezary
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375442618
Kategoria: Podręczniki
Liceum » Klasa 1
Liceum » Klasa 2
Liceum » Klasa 3
Technikum » Klasa 1
Technikum » Klasa 2
Technikum » Klasa 3

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 108
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.19 kg


Recenzje: Podstawy żywienia człowieka Podstawy żywienia i higieny Poradnik metodyczny - Skalski Cezary

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Inne pozycje tego autora: Skalski Cezary (1)