Żywność, która leczy. Terapia żywieniowa św. Hildegardy z Bingen

Książka

Żywność, która leczy.
Terapia żywieniowa św. Hildegardy z Bingen

  • Wydawnictwo: Esprit
  • Rok wydania: 2011
  • ISBN: 9788361989608
  • Ilość stron: 624
  • Format: 14.5x20.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 69,90 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 69,90 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Żywność, która leczy. - Wighard Strehlow

Terapia żywieniowa św. Hildegardy to całościowy program, kierowany do pacjentów cierpiących na najbardziej zróżnicowane dolegliwości i choroby. Rady świętej uzdrowicielki z Bingen, opracowane współcześnie przez lekarzy różnych specjalności, to alternatywa dla wszystkich tych, którzy chcieliby żyć zdrowo, rezygnując z tabletek przeciwbólowych, antybiotyków i innych środków, które obok działania leczniczego wywierają niszczący wpływ na naturalną równowagę organizmu. Terapia przez odżywianie pozwala zachować dobre zdrowie, wykorzystując substancje lecznicze zawarte w dostępnych na co dzień produktach spożywczych. To łatwa w zastosowaniu, przyjemna, a przede wszystkim skuteczna recepta na zdrowe życie! W książce znajdziecie: opis działania środków leczniczych stosowanych w medycynie Hildegardy wskazówki dietetyczne przepisy na domowe środki lecznicze podstawowe zasady zdrowego życia, które w połączeniu z dietą składają na program zdrowego życia ze św. Hildegardą


Szczegóły: Żywność, która leczy. - Wighard Strehlow

Tytuł: Żywność, która leczy.
Podtytuł: Terapia żywieniowa św. Hildegardy z Bingen
Autor: Wighard Strehlow
Wydawnictwo: Esprit
ISBN: 9788361989608
Tytuł oryginału: Die Ernahrungs-therapie der Hildegard von Bingen
Język oryginału: niemiecki
Tłumacz: Panek Edyta
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 624
Format: 14.5x20.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.53 kg


Recenzje: Żywność, która leczy. - Wighard Strehlow

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: