Zasady żywienia Poradnik metodyczny szkoła zasadnicza
Superczyńska Ewa, Żylińska-Kaczmarek Melania
Zasady żywienia Poradnik metodyczny
szkoła zasadnicza
Superczyńska Ewa, Żylińska-Kaczmarek Melania
- Wydawnictwo: Rea
- Rok wydania: 2010
- ISBN: 9788375442564
- Ilość stron: 76
- Format: 16.5x23.5cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Zasady żywienia Poradnik metodyczny - Superczyńska Ewa, Żylińska-Kaczmarek Melania
Poradnik metodyczny do przedmiotu zasady żywienia ukierunkowany jest na przypomnienie celów nauczania tego przedmiotu zawodowego oraz wskazanie najlepszej drogi do ich osiągnięć. Służy pomocą w posługiwaniu się podręcznikiem, z którym stanowi komplet.
Chociaż jest skierowany do kształcenia uczniów w zawodzie kucharz małej gastronomii, może być z powodzeniem wykorzystany w nauczaniu tego przedmiotu w innych zawodach gastronomicznych.
Szczegóły: Zasady żywienia Poradnik metodyczny - Superczyńska Ewa, Żylińska-Kaczmarek Melania
Tytuł: Zasady żywienia Poradnik metodyczny
Podtytuł: szkoła zasadnicza
Autor: Superczyńska Ewa, Żylińska-Kaczmarek Melania
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375442564
Kategoria: Podręczniki
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 1
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 2
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 76
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.14 kg
Recenzje: Zasady żywienia Poradnik metodyczny - Superczyńska Ewa, Żylińska-Kaczmarek Melania
Informacje:
Inne pozycje tego autora: Superczyńska Ewa, Żylińska-Kaczmarek Melania (5)
- Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i odpowiedziach Zeszyt ćwiczeń Część 2 (eMPi2) - Miękka
- Żywienie i usługi gastronomiczne Część 1 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik (Format-AB) - Miękka
- Żywienie i usługi gastronomiczne Część 2 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik (Format-AB) - Miękka
- Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.1 eMPi2 WZ (eMPi2) -
- Technologia gastronomiczna z towaroznastwem cz.3 (Format-AB) -