Marynaty słodkie, kwaśne i pikantne

,

Książka

Marynaty słodkie, kwaśne i pikantne

,

  • Wydawnictwo: RM
  • Rok wydania: 2011
  • ISBN: 9788372439222
  • Ilość stron: 96
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 34,90 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 34,90 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Marynaty słodkie, kwaśne i pikantne - Prommer Colette, Grossauer Stefan

Chcemy, by nasze potrawy były wyśmienite i długo zachowywały swój smak. Marynowanie jako sposób przedłużania trwałości produktów spożywczych znowu staje się popularne.


Wypróbuj nasze niecodzienne przepisy na marynowane owoce, warzywa, grzyby, ryby, orzechy, zioła i jajka. Produkty te konserwujemy w oleju, occie, cukrze, soli i alkoholu. Podpowiemy Ci, jak zrobić pesto nie tylko pomidorowe, lecz także makowe, borowikowe i z pestek dyni. Nauczymy Cię, jak zamarynować kapary i ślimaki. Doradzimy, co zrobić, by marynowane ogórki miały niepowtarzalny smak. Dzięki nam dowiesz się, jak zamarynować w alkoholu owoce egzotyczne i grzyby. W książce znajdziesz: najważniejsze zasady konserwowania potraw, szczegółowy kalendarz marynowania produktów, liczne przepisy: łatwe, tradycyjne, nietypowe i ekstrawaganckie.


Szczegóły: Marynaty słodkie, kwaśne i pikantne - Prommer Colette, Grossauer Stefan

Tytuł: Marynaty słodkie, kwaśne i pikantne
Autor: Prommer Colette, Grossauer Stefan
Wydawnictwo: RM
Seria: Z nutką fantazji
ISBN: 9788372439222
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 96
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.28 kg


Recenzje: Marynaty słodkie, kwaśne i pikantne - Prommer Colette, Grossauer Stefan

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×