Organizacja pracy w hotelarstwie część 2 Technik hotelarstwa
Witold Drogoń, Bożena Granecka-Wrzosek
Organizacja pracy w hotelarstwie część 2 Technik hotelarstwa
Witold Drogoń, Bożena Granecka-Wrzosek
- Wydawnictwo: WSiP
- Rok wydania: 2011
- ISBN: 9788302119149
- Ilość stron: 232
- Format: 16.5x23.5cm
- Oprawa: Kartonowa
Niedostępna
Opis: Organizacja pracy w hotelarstwie część 2 Technik hotelarstwa - Witold Drogoń, Bożena Granecka-Wrzosek
W podręczniku wyjaśniono podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa. Sklasyfikowano i scharakteryzowano bazę noclegową, wyposażenie techniczne hotelu oraz rodzaje usług hotelarskich. Omówiono zadania, organizację i technikę pracy recepcji oraz służby parterowej. Ponadto przedstawiono podstawowe wymagania dotyczące kultury i etyki w hotelarstwie. Treść uzupełniają liczne pytania i zadania do samodzielnego wykonania.
Numer dopuszczenia:11/2011
Szczegóły: Organizacja pracy w hotelarstwie część 2 Technik hotelarstwa - Witold Drogoń, Bożena Granecka-Wrzosek
Tytuł: Organizacja pracy w hotelarstwie część 2 Technik hotelarstwa
Autor: Witold Drogoń, Bożena Granecka-Wrzosek
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302119149
Kategoria: Podręczniki
Technikum » Klasa 1
Technikum » Klasa 2
Technikum » Klasa 3
MEN: 11/2011
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 232
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Kartonowa
Waga: 0.33 kg
Recenzje: Organizacja pracy w hotelarstwie część 2 Technik hotelarstwa - Witold Drogoń, Bożena Granecka-Wrzosek
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Inne pozycje tego autora: Witold Drogoń, Bożena Granecka-Wrzosek (5)
- Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe. Podręcznik. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - Miękka
- Pracownia hotelarska Kwalifikacja T.12 Praktyczna nauka zawodu (WSiP) - Miękka
- Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Kwalifikacja HGT.03. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe (WSiP) - Miękka
- Zbiór zadań. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. (WSiP) - Miękka
- Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Kwalifikacja HGT.03. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Część 1. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe (WSiP) - miękka