Organizacja pracy w hotelarstwie część 2 Technik hotelarstwa

,

Książka

Organizacja pracy w hotelarstwie część 2 Technik hotelarstwa

,

  • Wydawnictwo: WSiP
  • Rok wydania: 2011
  • ISBN: 9788302119149
  • Ilość stron: 232
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Kartonowa
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 43,20 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 43,20 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Organizacja pracy w hotelarstwie część 2 Technik hotelarstwa - Witold Drogoń, Bożena Granecka-Wrzosek

W podręczniku wyjaśniono podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa. Sklasyfikowano i scharakteryzowano bazę noclegową, wyposażenie techniczne hotelu oraz rodzaje usług hotelarskich. Omówiono zadania, organizację i technikę pracy recepcji oraz służby parterowej. Ponadto przedstawiono podstawowe wymagania dotyczące kultury i etyki w hotelarstwie. Treść uzupełniają liczne pytania i zadania do samodzielnego wykonania.
Numer dopuszczenia:11/2011


Szczegóły: Organizacja pracy w hotelarstwie część 2 Technik hotelarstwa - Witold Drogoń, Bożena Granecka-Wrzosek

Tytuł: Organizacja pracy w hotelarstwie część 2 Technik hotelarstwa
Autor: Witold Drogoń, Bożena Granecka-Wrzosek
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302119149
Kategoria: Podręczniki
Technikum » Klasa 1
Technikum » Klasa 2
Technikum » Klasa 3

MEN: 11/2011
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 232
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Kartonowa
Waga: 0.33 kg


Recenzje: Organizacja pracy w hotelarstwie część 2 Technik hotelarstwa - Witold Drogoń, Bożena Granecka-Wrzosek

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: