Tradycyjna kuchnia gruzińska Praktyczne porady i sprawdzone receptury

Książka

Tradycyjna kuchnia gruzińska
Praktyczne porady i sprawdzone receptury

  • Wydawnictwo: Rea
  • Rok wydania: 2011
  • ISBN: 9788375443202
  • Ilość stron: 256
  • Format: 17.5x23.0cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 39,90 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 39,90 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Tradycyjna kuchnia gruzińska - Kiładze Jelena

Kuchnia gruzińska jest specyficzna, a zarazem łatwo rozpoznawalna. Mówiąc o niej należy wymienić takie danie, jak sacywi, charczo, czachochbili, chinkali, łobio, chaczapuri, gozinaki, które stały się popularne również w krajach odległych od Gruzji. Kuchnię gruzińską trudno byłoby zaprezentować bez serów: suługuni oraz imeretyńskiego, bez takich warzyw, jak: fasola, bakłażany, kapusta, buraki, pomidory, które tutaj się gotuje, smaży, zapieka, marynuje, a także zasala.


Szczegóły: Tradycyjna kuchnia gruzińska - Kiładze Jelena

Tytuł: Tradycyjna kuchnia gruzińska
Podtytuł: Praktyczne porady i sprawdzone receptury
Autor: Kiładze Jelena
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375443202
Tłumacz: Skiba Rozalia
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 256
Format: 17.5x23.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.9 kg


Recenzje: Tradycyjna kuchnia gruzińska - Kiładze Jelena

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: