Carving część III Dekorowanie potraw oraz stołu owocami i warzywami krok po kroku

Książka

Carving część III
Dekorowanie potraw oraz stołu owocami i warzywami krok po kroku

  • Wydawnictwo: Twoje Wydawnictwo
  • Rok wydania: 2012
  • ISBN: 9788362792160
  • Ilość stron: 96
  • Format: 17.0x24.5cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 25,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 25,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Carving część III - Królik Rajmund

Rajmund Królik - z zawodu i zamiłowania jest kucharzem w trzygwiazdkowym hotelu. Dzięki podróżom poznał pana Tien Dieu Luong, mistrza carvingu, który przekonał go nie tylko do spróbowania swych sił w przygotowywaniu dekoracyjnych potraw, ale również do ich smakowania. Okazuje się bowiem, że koronkowo ozdobiony owoc lub warzywo podnoszą smak potrawy. Praktyczne wskazówki i zdjęcia zawarte w tej książce umożliwiają szybką naukę tej niecodziennej sztuki. Smaczne rzeźby cieszą oko i rozwijają wyobraźnię kulinarną, co w kuchni ma ogromne znaczenie.


Szczegóły: Carving część III - Królik Rajmund

Tytuł: Carving część III
Podtytuł: Dekorowanie potraw oraz stołu owocami i warzywami krok po kroku
Autor: Królik Rajmund
Wydawnictwo: Twoje Wydawnictwo
ISBN: 9788362792160
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 96
Format: 17.0x24.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.49 kg


Recenzje: Carving część III - Królik Rajmund

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×