Książka
  • Wydawnictwo: Olesiejuk
  • Rok wydania: 2011
  • ISBN: 9788377085509
  • Ilość stron: 192
  • Format: 21.0x27.0cm
  • Oprawa: Twarda z obwolutą
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 59,30 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 59,30 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Odkrywanie smaku - Marek Kondrat, Adam Woźniak, Paweł Wątor

Stale staramy się usprawniać rytm życia, a liczba spraw do załatwienia zmusza nas do nieustannego i szybkiego podejmowania decyzji. Jak ocalić własne emocje i spróbować zachować spokój Pragniemy chronić własną przestrzeń, z uwagą dokonywać przemyślanych wyborów, i choć na chwilę powstrzymać tempo. Ta książka ma być właśnie takim przystankiem, krótką chwilą dla siebie i bliskich, pomysłem na miłe spędzenie czasu.

Geneza "Odkrywania smaku" jest prosta. Pan Marek Kondrat otrzymał od panów Jana i Filipa Wieczorkiewiczów propozycję, aby dobrał wina do karty menu przygotowanej dla powstającego w Gdańsku hotelu Hilton.Temu z pozoru rutynowemu działaniu zaczęły jednak towarzyszyć eksperymenty w poszukiwaniu i łączeniu smaków. Nie chodziło o znajomość sztywnych reguł, a raczej o poszukiwania smaku "idealnego". Już niewielkie zmiany składników potrawy lub sposobu jej przygotowania wpływały na percepcję smakową w połączeniu z winem i tym samym na jego "przydatność" . Jakich wrażeń smakowych dostarcza wino Jakie elementy smakowe potrafi uwypuklić, a co niweczy


Szczegóły: Odkrywanie smaku - Marek Kondrat, Adam Woźniak, Paweł Wątor

Tytuł: Odkrywanie smaku
Autor: Marek Kondrat, Adam Woźniak, Paweł Wątor
Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788377085509
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 192
Format: 21.0x27.0cm
Oprawa: Twarda z obwolutą
Waga: 1.08 kg


Recenzje: Odkrywanie smaku - Marek Kondrat, Adam Woźniak, Paweł Wątor

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: