Żeglarz wydanie z opracowaniem i streszczeniem

Książka

Żeglarz
wydanie z opracowaniem i streszczeniem

  • Wydawnictwo: Greg
  • Rok wydania: 2017
  • ISBN: 978-83-7327-215-6
  • Ilość stron: 80
  • Format: 145 x 205 mm
  • Oprawa: oprawa miękka
Wysyłka:
Pojutrze (poniedziałek 2024-11-04)*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 14,99 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 14,99 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Żeglarz - Jerzy Szaniawski



Wydanie Żeglarza kompletne bez skrótów i cięć w treści. W tym wydaniu znajdziesz odpowiedzi na pytania z podręcznika - „pewniak na teście”, czyli wskazanie zagadnień, które zwykle pojawiają się w pytaniach z danej lektury we wszelkich testach sprawdzających wiedzę, a także w podręcznikach i na klasówkach. Zawiera bardzo szczegółowe streszczenie oraz drugie skrócone, ułatwiające szybkie przygotowanie się przed lekcją. Opracowanie zawiera plan wydarzeń, wnikliwie wyjaśnioną problematykę oraz szerokie charakterystyki bohaterów.



Spis treści

Żeglarz

Akt I



Akt II

Akt III



Opracowanie

Biografia Jerzego Szaniawskiego



Kalendarium życia i twórczości

Okoliczności wystawienia i wydania Żeglarza

Czas i miejsce akcji

Tytuł utworu

Treść

Interpretacja Żeglarza - bohaterowie wobec mitu

Żeglarz jako dramat realistyczny

Kompozycja Żeglarza

Cytaty, które mogą się przydać

Indeks komentarzy do tekstu



Szczegóły: Żeglarz - Jerzy Szaniawski

Tytuł: Żeglarz
Podtytuł: wydanie z opracowaniem i streszczeniem
Autor: Jerzy Szaniawski
Wydawnictwo: Greg
Kod paskowy: 9788373272156
ISBN: 978-83-7327-215-6
Kategoria: Podręczniki
Pomoce szkolne » Liceum i Technikum
Pomoce szkolne » Szkoła zawodowa

Przedmiot: Język polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 80
Format: 145 x 205 mm
Oprawa: oprawa miękka
Waga: 0.093 kg


Recenzje: Żeglarz - Jerzy Szaniawski

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: