Mięsa, kiełbasy, wędliny 250 przepisów
Mięsa, kiełbasy, wędliny 250 przepisów
- Wydawnictwo: Olimp Media
- Rok wydania: 2011
- ISBN: 9788377070840
- Ilość stron: 304
- Format: 16.5x24.0cm
- Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Niedostępna
Opis: Mięsa, kiełbasy, wędliny 250 przepisów
W niniejszej publikacji zebraliśmy przepisy na smakowite dania z drobiu, wieprzowiny, cielęciny, wołowiny, a nawet dziczyzny, królika i jagnięciny.
Najwięcej receptur przedstawiamy na specjały pieczone (także na ruszcie) i duszone.
Prezentujemy również wiele ciekawych pomysłów na potrawy smażone oraz gotowane - np. potrawkę z kury z rodzynkami, kieszonki schabowe z ananasem czy medaliony z piersi indyka.
Ponadto podajemy przepisy na wędliny - kiełbasy, kaszankę, pasztety, szynki czy baleron - które bez trudu przyrządzisz samodzielnie.
Szczegóły: Mięsa, kiełbasy, wędliny 250 przepisów
Tytuł: Mięsa, kiełbasy, wędliny 250 przepisów
Wydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377070840
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 304
Format: 16.5x24.0cm
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Waga: 0.4 kg