Śledzie 200 najlepszych przepisów kuchni polskiej i światowej
Caprari Małgorzata
Śledzie
200 najlepszych przepisów kuchni polskiej i światowej
Caprari Małgorzata
- Wydawnictwo: Buchmann
- Rok wydania: 2011
- ISBN: 9788376703428
- Ilość stron: 208
- Format: 16.0x23.5cm
- Oprawa: Twarda
Niedostępna
Opis: Śledzie - Caprari Małgorzata
Śledzie, oprócz tego, że tradycyjnie znajdują się na wigilijnym stole są znakomitą przystawką sprawdzającą się podczas różnych uroczystości. Książka ta prezentuje 200 różnorodnych sposobów na smaczne i proste przyrządzanie i podawanie śledzi. Są tu tradycyjne receptury i ich nowe, zmodyfikowane warianty, potrawy z kuchni regionalnej i dania popularne u naszych sąsiadów, propozycje dla początkujących adeptów sztuki kulinarnej i bardziej doświadczonych kucharzy.
Producent:
Grupa Wydawnicza Foksal sp. z o.o.
Marszałkowska 116/122
00-017 Warszawa (PL)
tel: 22 826 08 82
email: [email protected]
Szczegóły: Śledzie - Caprari Małgorzata
Tytuł: Śledzie
Podtytuł: 200 najlepszych przepisów kuchni polskiej i światowej
Autor: Caprari Małgorzata
Wydawnictwo: Buchmann
ISBN: 9788376703428
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 208
Format: 16.0x23.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.54 kg