Ciasta i desery / Kuchnia włoska / Klasyczme przepisy

Książka

Ciasta i desery / Kuchnia włoska / Klasyczme przepisy

  • Wydawnictwo: RM
  • Rok wydania: 2011
  • ISBN: 9788372439871
  • Ilość stron: 516
  • Format: 19.0x24.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 89,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 89,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Ciasta i desery / Kuchnia włoska / Klasyczme przepisy

Pakiet składa się z 3 tytułów:



"Gotowanie krok po kroku. Ciasta i desery":

Chciałbyś zaskoczyć rodzinę lub znajomych własnoręcznie upieczonym tortem, ale przepisy kulinarne to dla ciebie czarna magia Sięgnij po tę książkę. Efektowne fotografie przedstawiające krok po kroku wykonanie pysznych ciast, kremów, musów i ciasteczek sprawią, że nabierzesz ochoty na samodzielne próby kulinarne. Muffinki, babeczki, serniki, szarlotki i domowe lody na samą myśl o nich nabierasz apetytu na słodkości. To książka zarówno dla tych, którzy dopiero zaczynają przygodę z pieczeniem, jak i dla wszystkich, którzy uwielbiają kulinarne eksperymenty.



"Gotowanie krok po kroku. Kuchnia włoska":

Najprostsze potrawy nabierają wyjątkowego smaku, gdy są przygotowane samodzielnie. Zacznij od zrobienia domowego majonezu, prostych sosów i sałatek, aby potem bez trudu przyrządzić pomysłowe dania obiadowe i przepyszne desery. W książce znajdziesz ponad 80 przepisów uporządkowanych pod względem stopnia trudności. Barwne fotografie, przedstawiające każdy etap wykonania poszczególnych dań (i dodatkowo pobudzające apetyt), pomogą z łatwością przyrządzić zarówno rosół i jajecznicę, jak i potrawy, które zawsze chcieliśmy ugotować, ale nigdy nie wiedzieliśmy jak np. suflet, moussakę, gaspacho albo ratatouille.



"Gotowanie krok po kroku. Klasyczne przepisy":

Najprostsze potrawy nabierają wyjątkowego smaku, gdy są przygotowane samodzielnie. Zacznij od zrobienia domowego majonezu, prostych sosów i sałatek, aby potem bez trudu przyrządzić pomysłowe dania obiadowe i przepyszne desery. W książce znajdziesz ponad 80 przepisów uporządkowanych pod względem stopnia trudności. Barwne fotografie, przedstawiające każdy etap wykonania poszczególnych dań (i dodatkowo pobudzające apetyt), pomogą z łatwością przyrządzić zarówno rosół i jajecznicę, jak i potrawy, które zawsze chcieliśmy ugotować, ale nigdy nie wiedzieliśmy jak np. suflet, moussakę, gaspacho albo ratatouille.


Szczegóły: Ciasta i desery / Kuchnia włoska / Klasyczme przepisy

Tytuł: Ciasta i desery / Kuchnia włoska / Klasyczme przepisy
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788372439871
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 516
Format: 19.0x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 1.87 kg


Recenzje: Ciasta i desery / Kuchnia włoska / Klasyczme przepisy

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: