Mięsa pieczone i smażone na 100 sposobów
Mięsa pieczone i smażone
na 100 sposobów
- Wydawnictwo: Olimp Media
- Rok wydania: 2011
- ISBN: 9788377070895
- Ilość stron: 128
- Format: 17.0x21.5cm
- Oprawa: Twarda
Niedostępna
Opis: Mięsa pieczone i smażone
Proponujemy setkę przepisów na smakowite dania pieczone (także na grillu) lub smażone z różnych rodzajów mięsa drobiu, wieprzowiny, wołowiny, a nawet dziczyzny i jagnięciny.
Znajdziesz tu receptury m.in. na jogurtowe udka kurczaka, pierś indyka w pesto, gęś z suszonymi owocami, eskalopki wieprzowe ze śliwkami, pieczeń wołową w cieście francuskim, żeberka z jabłkami, sznycle ministerskie oraz wątróbkę w cieście piwnym.
Przedstawiamy zarówno proste i szybkie propozycje odpowiednie na codzienny posiłek, jak i wykwintne pomysły idealne na specjalną okazję.
Szczegóły: Mięsa pieczone i smażone
Tytuł: Mięsa pieczone i smażone
Podtytuł: na 100 sposobów
Wydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377070895
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 128
Format: 17.0x21.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.36 kg