Mięsa pieczone i smażone na 100 sposobów

Książka

Mięsa pieczone i smażone
na 100 sposobów

  • Wydawnictwo: Olimp Media
  • Rok wydania: 2011
  • ISBN: 9788377070895
  • Ilość stron: 128
  • Format: 17.0x21.5cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 10,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 10,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Mięsa pieczone i smażone

Proponujemy setkę przepisów na smakowite dania pieczone (także na grillu) lub smażone z różnych rodzajów mięsa drobiu, wieprzowiny, wołowiny, a nawet dziczyzny i jagnięciny.

Znajdziesz tu receptury m.in. na jogurtowe udka kurczaka, pierś indyka w pesto, gęś z suszonymi owocami, eskalopki wieprzowe ze śliwkami, pieczeń wołową w cieście francuskim, żeberka z jabłkami, sznycle ministerskie oraz wątróbkę w cieście piwnym.

Przedstawiamy zarówno proste i szybkie propozycje odpowiednie na codzienny posiłek, jak i wykwintne pomysły idealne na specjalną okazję.


Szczegóły: Mięsa pieczone i smażone

Tytuł: Mięsa pieczone i smażone
Podtytuł: na 100 sposobów
Wydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377070895
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 128
Format: 17.0x21.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.36 kg


Recenzje: Mięsa pieczone i smażone

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×