Elementarz gotowania

Książka

Elementarz gotowania

  • Wydawnictwo: Agora
  • Rok wydania: 2011
  • ISBN: 9788326806704
  • Ilość stron: 240
  • Format: 19.0x25.0cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 49,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 49,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Elementarz gotowania - Frycz Iza

Iza Frycz wierzy, że każdy jest w stanie nauczyć się gotować. Trzeba tylko poznać podstawowe zasady obowiązujące w kuchni. Cierpliwie, krok po kroku, wyjaśnia je, zaczynając od wyboru składników potrawy, poprzez ich przygotowanie, na samym gotowaniu czy pieczeniu kończąc. Radzi też w jaki sposób i z czym potrawę podać, aby w pełni wydobyć jej smak.

Są to przepisy na dania tradycyjne, nic nie da się zrobić na skróty. Nie są też modnie dietetyczne I dlatego gotowane według elementarza potrawy mają niepowtarzalny smak i aromat.


Szczegóły: Elementarz gotowania - Frycz Iza

Tytuł: Elementarz gotowania
Autor: Frycz Iza
Wydawnictwo: Agora
ISBN: 9788326806704
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 240
Format: 19.0x25.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.97 kg


Recenzje: Elementarz gotowania - Frycz Iza

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×