Mięsa duszone i gotowane na 100 sposobów

Książka

Mięsa duszone i gotowane
na 100 sposobów

  • Wydawnictwo: Olimp Media
  • Rok wydania: 2012
  • ISBN: 9788377070949
  • Ilość stron: 128
  • Format: 17.0x22.0cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 10,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 10,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Mięsa duszone i gotowane

Proponujemy przepisy na dania duszone i gotowane z różnych rodzajów mięsa - drobiu, wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, a nawet królika, jagnięciny oraz dziczyzny.



Dowiesz się, jak przyrządzić potrawkę z kury z rodzynkami, udka kurczaka z włoską kapustą, krokiety cielęce ze szpinakiem, szynkę duszoną w sosie koperkowym, roladę wołową z kaszą.



Przedstawiamy zarówno proste i szybkie propozycje odpowiednie na codzienny posiłek, jak i wykwintne pomysły idealne na specjalną okazję.


Szczegóły: Mięsa duszone i gotowane

Tytuł: Mięsa duszone i gotowane
Podtytuł: na 100 sposobów
Wydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377070949
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 128
Format: 17.0x22.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.36 kg


Recenzje: Mięsa duszone i gotowane

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×