Mięsa duszone i gotowane na 100 sposobów
Mięsa duszone i gotowane
na 100 sposobów
- Wydawnictwo: Olimp Media
- Rok wydania: 2012
- ISBN: 9788377070949
- Ilość stron: 128
- Format: 17.0x22.0cm
- Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
10,00 PLN
Opis: Mięsa duszone i gotowane
Proponujemy przepisy na dania duszone i gotowane z różnych rodzajów mięsa - drobiu, wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, a nawet królika, jagnięciny oraz dziczyzny.
Dowiesz się, jak przyrządzić potrawkę z kury z rodzynkami, udka kurczaka z włoską kapustą, krokiety cielęce ze szpinakiem, szynkę duszoną w sosie koperkowym, roladę wołową z kaszą.
Przedstawiamy zarówno proste i szybkie propozycje odpowiednie na codzienny posiłek, jak i wykwintne pomysły idealne na specjalną okazję.
Szczegóły: Mięsa duszone i gotowane
Tytuł: Mięsa duszone i gotowane
Podtytuł: na 100 sposobów
Wydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377070949
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 128
Format: 17.0x22.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.36 kg