Gotowanie na parze Encyklopedia zdrowia
Basse Monika
Gotowanie na parze
Encyklopedia zdrowia
Basse Monika
- Wydawnictwo: Literat
- Rok wydania: 2011
- ISBN: 9788377742235
- Ilość stron: 32
- Format: 15.0x21.0cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Gotowanie na parze - Basse Monika
Praktyczny poradnik kulinarny zawierający wskazówki dotyczące gotowania na parze (zasady gotowania na parze, opis sprzętu, stosowanie przypraw i ziół), reguł zdrowego odżywiania w dolegliwościach układu pokarmowego, a także ciekawe pomysły na zdrowe i szybkie obiady, kolacje czy desery (przy każdym daniu podano czas przygotowania i liczbę porcji). Przykładowe przepisy: zupa z zielonego groszku, knedle drożdżowe z owocami, brokuły z migdałami, warzywa z kaszą kuskus, łosoś w sosie pomidorowym, flądra w ziołach, wieprzowina z kalafiorem, klopsy ziołowe, zabaglione.
Producent:
Literat Henryk Płonczyński
Łazienna 28
87-100 Toruń (PL)
tel:
email: [email protected]
Szczegóły: Gotowanie na parze - Basse Monika
Tytuł: Gotowanie na parze
Podtytuł: Encyklopedia zdrowia
Autor: Basse Monika
Wydawnictwo: Literat
Seria: Encyklopedia zdrowia
ISBN: 9788377742235
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 32
Format: 15.0x21.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.07 kg