Kotlety zrazy i sznycle sprawdzone przepisy
Kotlety zrazy i sznycle
sprawdzone przepisy
- Wydawnictwo: Olimp Media
- Rok wydania: 2012
- ISBN: 9788377071113
- Ilość stron: 96
- Format: 17.0x22.0cm
- Oprawa: Twarda
Niedostępna
Opis: Kotlety zrazy i sznycle
Proponujemy całą gamę przepisów na smakowite kotlety, zrazy i sznycle z różnych rodzajów mięsa wieprzowiny, wołowiny, drobiu, a nawet jagnięciny.
Znajdziesz tu receptury m.in. na klasyczne schabowe w chrupiącej panierce, amerykańskie hamburgery, zrazy zawijane w sosie grzybowym, kotlety mielone z orzechami, słodko-ostre sznycle z karkówki, de volaille z krewetkami, eskalopki wieprzowe ze śliwkami, befsztyki z sosem cebulowo-jabłkowym.
Przedstawiamy zarówno proste i szybkie propozycje odpowiednie na codzienny obiad, jak i wykwintne pomysły, idealne na uroczyste spotkanie przy stole.
Szczegóły: Kotlety zrazy i sznycle
Tytuł: Kotlety zrazy i sznycle
Podtytuł: sprawdzone przepisy
Wydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377071113
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 96
Format: 17.0x22.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.31 kg