Mięsa na zimno sprawdzone przepisy
Mięsa na zimno
sprawdzone przepisy
- Wydawnictwo: Olimp Media
- Rok wydania: 2012
- ISBN: 9788377071069
- Ilość stron: 112
- Format: 17.0x22.0cm
- Oprawa: Twarda
Niedostępna
Opis: Mięsa na zimno
Prezentujemy przepisy na tatary, carpaccio, mięsa w galarecie i sałatki z ich dodatkiem. Ponadto przedstawiamy receptury na domowe wędliny mięsa pieczone i parzone, wątrobianki oraz całą gamę pasztetów.
Z niniejszej książki dowiesz się, jak przyrządzić m.in. na befsztyki tatarskie z anchois, cielęcinę w galarecie, sałatkę gyros, roladę z boczku, polędwiczki wieprzowe w cieście francuskim, schab faszerowany jajecznicą, pasztet z wątróbki drobiowej i mus z piersi indyka.
Proponujemy specjały tańsze i droższe dania odpowiednie na zwyczajną kolację oraz efektowne przekąski, które możesz podać na eleganckim przyjęciu.
Szczegóły: Mięsa na zimno
Tytuł: Mięsa na zimno
Podtytuł: sprawdzone przepisy
Wydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377071069
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 112
Format: 17.0x22.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.33 kg