Mięsa na zimno sprawdzone przepisy

Książka

Mięsa na zimno
sprawdzone przepisy

  • Wydawnictwo: Olimp Media
  • Rok wydania: 2012
  • ISBN: 9788377071069
  • Ilość stron: 112
  • Format: 17.0x22.0cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 29,90 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 29,90 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Mięsa na zimno

Prezentujemy przepisy na tatary, carpaccio, mięsa w galarecie i sałatki z ich dodatkiem. Ponadto przedstawiamy receptury na domowe wędliny mięsa pieczone i parzone, wątrobianki oraz całą gamę pasztetów.

Z niniejszej książki dowiesz się, jak przyrządzić m.in. na befsztyki tatarskie z anchois, cielęcinę w galarecie, sałatkę gyros, roladę z boczku, polędwiczki wieprzowe w cieście francuskim, schab faszerowany jajecznicą, pasztet z wątróbki drobiowej i mus z piersi indyka.



Proponujemy specjały tańsze i droższe dania odpowiednie na zwyczajną kolację oraz efektowne przekąski, które możesz podać na eleganckim przyjęciu.


Szczegóły: Mięsa na zimno

Tytuł: Mięsa na zimno
Podtytuł: sprawdzone przepisy
Wydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377071069
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 112
Format: 17.0x22.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.33 kg


Recenzje: Mięsa na zimno

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×