Smalec we współczesnej kuchni

Książka

Smalec we współczesnej kuchni

  • Wydawnictwo: Olimp Media
  • Rok wydania: 2012
  • ISBN: 9788377071090
  • Ilość stron: 112
  • Format: 14.0x20.5cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 15,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 15,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Smalec we współczesnej kuchni

Smalec, potrawa znana od wieków, powrócił ostatnio do łask i podaje się go nawet na przyjęciach. Przekonaj się, że jest to uzasadnione!

Smalec można przyrządzać na różne sposoby i jest on naprawdę pyszny. Z tą książką przygotujesz go nie tylko w wersji podstawowej, ale też z wieloma smakowitymi dodatkami: jabłkami, suszonymi śliwkami, grzybami, rozmaitymi ziołami.

W publikacji znajdziesz też przepisy na to, co świetnie pasuje do smalcu: domowe pieczywo np. chleb wiejski czy żytni z kminkiem oraz kiszone lub marynowane warzywa i grzyby np. korniszony czy marynowaną cebulkę.


Szczegóły: Smalec we współczesnej kuchni

Tytuł: Smalec we współczesnej kuchni
Wydawnictwo: Olimp Media
Seria: Polskie tradycje kulinarne
ISBN: 9788377071090
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 112
Format: 14.0x20.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.21 kg


Recenzje: Smalec we współczesnej kuchni

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: