Dania mięsne Przepisy i porady

Książka

Dania mięsne
Przepisy i porady

  • Wydawnictwo: Olimp Media
  • Rok wydania: 2012
  • ISBN: 9788377071212
  • Ilość stron: 272
  • Format: 16.5x24.0cm
  • Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 10,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 10,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Dania mięsne

Prezentujemy przepisy na smakowite dania z drobiu, wieprzowiny, cielęciny, wołowiny, a nawet dziczyzny, królika i jagnięciny.



Przedstawiamy specjały pieczone (także na ruszcie), duszone, smażone oraz gotowane np. szaszłyki po rzeźnicku, kaczkę w sosie ananasowo-winnym, roladę wieprzową z nadzieniem drobiowym, pieczeń wołową w cieście francuskim, królika duszonego w śmietanie, kotlety schabowe w ziarnach słonecznika czy potrawkę z kury z rodzynkami.



Oprócz receptur publikacja zawiera praktyczne porady dotyczące przyrządzania dań mięsnych m.in. jak prawidłowo myć mięso, czym marynować i przyprawiać poszczególne gatunki, wreszcie jak długo poddawać je różnym sposobom obróbki cieplnej. Przydadzą się one z pewnością nie tylko początkującym gospodyniom, ale także paniom domu z wieloletnim stażem.


Szczegóły: Dania mięsne

Tytuł: Dania mięsne
Podtytuł: Przepisy i porady
Wydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377071212
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 272
Format: 16.5x24.0cm
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Waga: 0.36 kg


Recenzje: Dania mięsne

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×