Jagnięcina i baranina Propozycje najsmaczniejszych potraw z ekologicznych mięs, warzyw i ziół
Jagnięcina i baranina
Propozycje najsmaczniejszych potraw z ekologicznych mięs, warzyw i ziół
- Wydawnictwo: Rea
- Rok wydania: 2012
- ISBN: 9788375443479
- Ilość stron: 128
- Format: 20.0x27.0cm
- Oprawa: Twarda
Niedostępna
Opis: Jagnięcina i baranina
Najsmaczniejsze potrawy z ekologicznego bukietu mięs, warzyw i ziół. Dania z baraniny zaliczane są do dań narodowych w wielu krajach na całym świecie. W książce, oprócz przepisów na dania z baraniny czy jagnięciny, najdują się pożyteczne rady: jak wybierać i przechowywać mięso baranie, w jaki sposób można je przyrządzać, jak rozbiera się baraninę.
Zawarto tu ponad 60 przepisów, wśród których znajdują się przepisy na dania główne, przekąski i sałatki, zupy, szaszłyki, potrawy mączne z baraniny, a także sosy i marynaty do szaszłyków.
Szczegóły: Jagnięcina i baranina
Tytuł: Jagnięcina i baranina
Podtytuł: Propozycje najsmaczniejszych potraw z ekologicznych mięs, warzyw i ziół
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375443479
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 128
Format: 20.0x27.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.7 kg