Rewolucja na talerzu
Kwiecińska-Kaplińska Olga, Ziemnicka Agata
Rewolucja na talerzu
Kwiecińska-Kaplińska Olga, Ziemnicka Agata
- Wydawnictwo: Literackie
- Rok wydania: 2012
- ISBN: 9788308048818
- Ilość stron: 184
- Format: 14.5x20.5cm
- Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Niedostępna
Opis: Rewolucja na talerzu - Kwiecińska-Kaplińska Olga, Ziemnicka Agata
Sernik, po którym schudniesz i dietetyczny schabowy! Czy to możliwe Ależ tak! Autorki książki "Rewolucja na talerzu" oraz programu kulinarnego pod tym samym tytułem nadawanego na antenie TVN Style, dowodzą że można jeść smacznie i bez ograniczeń, a jednocześnie dbać o linię i zdrowie. Różnice są niewielkie, dania smakowite, a efekty piorunujące, bo stosując się do ich porad można prawie o połowę zmniejszyć kaloryczność drugiego dania ze swojskim schabowym i ziemniakami.
Ta książka to zbiór niskokalorycznych wersji przepisów na ulubione dania, ważnych rad i bezcennych informacji, dotyczących nie tylko gotowania, ale także odpowiedniego dobierania i łączenia produktów oraz szczegółowy przewodnik dietetyczny po warzywach, owocach, mięsach i przetworach mącznych. Przeprowadź "rewolucję na talerzu"! Jedz, smakuj i chudnij!
Agata Ziemnicka - dietetyk (Uniwersytet Medyczny w Warszawie) i psycholog klinicznym (Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej w Warszawie). Zajmuje się w zdrowym odchudzaniem i edukacją żywieniową, czyli tym jak zadbać o siebie przez jedzenie i zdrowy tryb życia. Specjalizuje się w psychodiabetologii i psychokardiologii. Prowadzi kompleksowe szkolenia z zakresu żywienia oraz uczy, jak pracować z osobami otyłymi i z nadwagą.
Olga Kwiecińska-Kaplińska dziennikarka, kucharka z zamiłowania.
Szczegóły: Rewolucja na talerzu - Kwiecińska-Kaplińska Olga, Ziemnicka Agata
Tytuł: Rewolucja na talerzu
Autor: Kwiecińska-Kaplińska Olga, Ziemnicka Agata
Wydawnictwo: Literackie
ISBN: 9788308048818
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 184
Format: 14.5x20.5cm
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Waga: 0.35 kg