Zapiekane mięsa warzywa i sery
Zapiekane mięsa warzywa i sery
- Wydawnictwo: Olimp Media
- Rok wydania: 2012
- ISBN: 9788377071298
- Ilość stron: 176
- Format: 17.0x24.0cm
- Oprawa: Twarda
Niedostępna
Opis: Zapiekane mięsa warzywa i sery
Każdy przyzna, że potrawy zapieczone w piekarniku są po prostu pyszne.
W tej książce prezentujemy przepisy na zapiekane mięsa, warzywa i sery. Znajdują się tu pomysły na specjały pochodzące spoza Polski, np. pomidory po prowansalsku czy włoskie lasagne i cannelloni, ale także na swojskie dania z ziemniaków i kiszonej kapusty.
Przedstawiamy propozycje na codzienne posiłki np. zapiekankę ziemniaczano-pieczarkową oraz na specjalne okazje np. roladki z cukinii z mięsem. Wśród bogactwa naszej kulinarnej propozycji każdy z pewnością znajdzie to, co lubi najbardziej.
Szczegóły: Zapiekane mięsa warzywa i sery
Tytuł: Zapiekane mięsa warzywa i sery
Wydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377071298
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 176
Format: 17.0x24.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.38 kg