Książka
  • Wydawnictwo: Dragon
  • Rok wydania: 2012
  • ISBN: 9788362976683
  • Ilość stron: 48
  • Format: 13.5x21.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 6,99 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 6,99 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Dania z truskawkami - Iwona Czarnkowska, Grzegorz Drużbański, Jolanta Bąk

Kiedy w XVIII wieku w Europie skrzyżowano pochodzącą ze wschodnich obszarów Ameryki Północnej poziomkę wirginijską z południowo amerykańską poziomką chilijską, nikt zapewne nie przypuszczał, jak zawrotną karierę zrobi nowy owoc.

Truskawki zawierają wiele wartościowych składników: witaminę C, fosfor, żelazo, antycyjany. Są niskokaloryczne. Owoce można spożywać na surowo, wykorzystywać jako dodatki do dań (nie tylko słodkich), popularne są także przetwory z truskawek. Dobrze znoszą zamrażanie, a z liści truskawek sporządza się herbatkę ziołową. Truskawki to owoc popularny i lubiany.


Szczegóły: Dania z truskawkami - Iwona Czarnkowska, Grzegorz Drużbański, Jolanta Bąk

Tytuł: Dania z truskawkami
Autor: Iwona Czarnkowska, Grzegorz Drużbański, Jolanta Bąk
Wydawnictwo: Dragon
Seria: Dobra Kuchnia
ISBN: 9788362976683
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 48
Format: 13.5x21.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.11 kg


Recenzje: Dania z truskawkami - Iwona Czarnkowska, Grzegorz Drużbański, Jolanta Bąk

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: