Wędzenie kiszenie i marynowanie 120 najlepszych przepisów

Książka

Wędzenie kiszenie i marynowanie
120 najlepszych przepisów

  • Wydawnictwo: Olimp Media
  • Rok wydania: 2012
  • ISBN: 9788377071359
  • Ilość stron: 144
  • Format: 17.0x24.0cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 20,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 20,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Wędzenie kiszenie i marynowanie

Domowe przetwarzanie żywności zdobywa ostatnio coraz więcej zwolenników. Nic w tym dziwnego, gdyż przekonaliśmy się już, że samodzielnie przyrządzona wędlina czy marynata jest o niebo smaczniejsza i zdrowsza od kupnych produktów tego rodzaju.



Niniejsza książka stanowi prawdziwą gratkę dla pasjonatów wędzenia, kiszenia i marynowania. Znajdziecie tu 120 sprawdzonych przepisów na wędzone mięsa, kiełbasy i ryby np. polędwicę, szynkę, łososia czy pstrąga a także na zaprawy z owoców oraz warzyw np. brzoskwinie w wódce, czerwoną kapustę marynowaną ze śliwkami czy ogórki w musztardzie.



Receptury poprzedza obszerny rozdział poświęcony zasadom wędzenia, kiszenia i marynowania.


Szczegóły: Wędzenie kiszenie i marynowanie

Tytuł: Wędzenie kiszenie i marynowanie
Podtytuł: 120 najlepszych przepisów
Wydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377071359
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 144
Format: 17.0x24.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.44 kg


Recenzje: Wędzenie kiszenie i marynowanie

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: