Wędzenie kiszenie i marynowanie 120 najlepszych przepisów
Wędzenie kiszenie i marynowanie
120 najlepszych przepisów
- Wydawnictwo: Olimp Media
- Rok wydania: 2012
- ISBN: 9788377071359
- Ilość stron: 144
- Format: 17.0x24.0cm
- Oprawa: Twarda
Niedostępna
Opis: Wędzenie kiszenie i marynowanie
Domowe przetwarzanie żywności zdobywa ostatnio coraz więcej zwolenników. Nic w tym dziwnego, gdyż przekonaliśmy się już, że samodzielnie przyrządzona wędlina czy marynata jest o niebo smaczniejsza i zdrowsza od kupnych produktów tego rodzaju.
Niniejsza książka stanowi prawdziwą gratkę dla pasjonatów wędzenia, kiszenia i marynowania. Znajdziecie tu 120 sprawdzonych przepisów na wędzone mięsa, kiełbasy i ryby np. polędwicę, szynkę, łososia czy pstrąga a także na zaprawy z owoców oraz warzyw np. brzoskwinie w wódce, czerwoną kapustę marynowaną ze śliwkami czy ogórki w musztardzie.
Receptury poprzedza obszerny rozdział poświęcony zasadom wędzenia, kiszenia i marynowania.
Szczegóły: Wędzenie kiszenie i marynowanie
Tytuł: Wędzenie kiszenie i marynowanie
Podtytuł: 120 najlepszych przepisów
Wydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377071359
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 144
Format: 17.0x24.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.44 kg